BulgarianNews
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BulgarianNews

Добре дошли в Българският форум за новини :)
 
ИндексИндекс  PortalPortal  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Top posters
bulgeriannews.tk
Галена: Ще направя фен клуб в София  Vote_lcapГалена: Ще направя фен клуб в София  Voting_barГалена: Ще направя фен клуб в София  Vote_rcap 
sasho
Галена: Ще направя фен клуб в София  Vote_lcapГалена: Ще направя фен клуб в София  Voting_barГалена: Ще направя фен клуб в София  Vote_rcap 
Latest topics
Navigation
 Portal
 Индекс
 Потребители
 Профил
 Въпроси/Отговори
 Търсене
Търсене
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search

 

 Галена: Ще направя фен клуб в София

Go down 
АвторСъобщение
bulgeriannews.tk
Owner
Owner
bulgeriannews.tk


Брой мнения : 360
Точки : 6129
Репутация : 1
Join date : 21.08.2010
Местожителство : България!/Варна!

Галена: Ще направя фен клуб в София  Empty
ПисанеЗаглавие: Галена: Ще направя фен клуб в София    Галена: Ще направя фен клуб в София  Icon_minitimeСъб Авг 21, 2010 7:22 pm

Галена: Ще направя фен клуб в София  Adfb0d7efb36
Едис Нажат: Здравей, Галена, аз съм твой много верен фен и мечтата ми е да те срещна на живо. Досега обаче все няма възможност, защото съм непълнолетен и не мога да идвам на участията по дискотеки, а на концертите винаги те пази охрана и не мога да стигна до теб. Ще направиш ли фен клуб в София, както направи Джена? Не само аз, но и всички твои фенове ще сме много щастливи да си вземем автограф от теб и да се снимаме.

- Да, аз никога не ходя с охрана, защото респектира хората. Не искам да имам охрана, защото почитателите ми искат да ме пипнат и видят. Бих направила фенклуб. София е централното място, където можем да се съберем. Ще отделя един ден, след като си почина само за феновете си.


Павел Златев: Здравей, Галена, казвам се Павел и съм от гр. Елхово навярно го чуваш за първи път, преди няколко дни те видях на Турнето в Ямбол искам да ти кажа, че много ми хареса, ти си ми една от любимите ми певици и тогава те видях за първи път, много се вълнувах на живо си адски сладка. Искам да те попитам имаш ли вече готова песен за есента, на която да направиш клип или ще заложиш на някоя от албума който е страхотен няма една слаба песен ? Замисляла ли си се да направиш турне? Как аз, а и другите ти фенове можем да се свържем с теб?


- Вече от албума не ми се правят клипове. Пея си песните на турнето. Както се казва "На есен с нова песен". Бях купила една гръцка песен, но тя стана твърде популярна и сметнах, че това ще бъде крачка назад. Всъщност развалихме договора не само заради мен.
Есента определено е периодът, когато се пускат нови парчета. Не съм толкова смела да направя турне сама. Мисля,че лятното турне напълно задоволява нашите фенове, защото са събрани всички звезди.


Георги Маринов: Имаш ли свои профил в facebook, който да е истински? Ако не - защо не си направиш?


-Да, имам фейсбук страница. Всеки ден влизамв нея. Тя е Галена (с български букви). Има и една фалшива, на английски и там има повече фенове. Правила съм и клипчета специално за фейсбук. Призовавам всички, които искат да ми пишат, да го направят на страницата ми.
Върнете се в началото Go down
http://bulgeriannews.tk/
 
Галена: Ще направя фен клуб в София
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Боен клуб в баскетбола ни
» Цяло лято в компютърния клуб
» Напаст от бълхи в София
» Нашествие на хлебарки в София
» Опасни нощни гонки в София

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
BulgarianNews :: BulgarianNews :: Новини-
Идете на: